• English

Консултантске услуге и трансфер технологија

Институт за сточарство, Београд-Земун располаже са:

•   Новим и иновираним технологијама за производњу јунећег, јагњећег, свињског и живинског меса и технолошким решењима за увећање дневног прираста, телесне масе, завршног рандмана и побољшање квалитета меса, као и технологијом за производњу јаја у складу са новим прописима и стандардима.

•   Новим технологијама за производњу меса, месних производа и јаја посебног квалитета, као и функционалне хране.

•   Комплетном технологијом исхране за поједине врсте, расе/хибриде и категорије домаћих животиња, програмима за припрему основних и допунских смеша специјалног састава за различите намене, технологијама коришћења различитих адитива у циљу побољшања квалитета сточне хране, најсавременијим софтверским програмима за израду крмних смеша и лабораторијом за анализу квалитета производа.

•   Технологијом производње сточне хране на ораницама и травњацима, технологијом искоришћавања, прераде и чувања сточне хране, технологијом обезбеђења крмне базе за специјалне намене (производњу високо вредне хране, сточарску производњу у подручјима под заститом природне средине) и подизање травњака на насипима, спортским теренима и сл.

•   Модерним технолошким решењима за фарме и мини фарме (говеда, овце, козе, свиње, живина), кланице, млекаре, мешаоне сточне хране. (преко 250 изграђених објеката – фарми музних крава, фарми за тов јунади, свињарских, живинарских, овчарских и козарских фарми, млекара, инкубаторских станица).

•   Тренинг и информационим центром са 10 развијених модула обуке о Доброј пољопривредној пракси, и могућношћу флексибилног развоја и пружања обуке из области анималне производње и производа (код нас или код вас).

•   Тимом од преко 30 врхунских стручњака, истраживача, практичара и аналитичара различитог образовног и професионалног профила (агрономи свих специјалности, ветеринари, биолози, хемичари, технолози, економисти, правник и архитекта), што омогућава свеобухватан мултидисциплинарни приступ решавању проблема савремене производње хране.

•   Искуством у овом послу од преко 65 година.

Све што знамо и умемо може бити подређено вашим потребама и захтевима, у функцији контроле и решавања проблема у вашој производњи или за развој, тестирање и освајање ваших нових, као и побољшање постојећих производњи и производа.

 

КОНТАКТ
Директор
др Чедомир Радовић, виши научни сарадник
+381(0)11/2691-011

+381(0)64/8291-225

cedomirradovic.izs@gmail.com

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Buy SneakersAir Jordan Release Dates 2020

Међународни пројекти:

logo star

logo tic

Консултантске услуге и трансфер технологија – ИНСТИТУТ ЗА СТОЧАРСТВО Top