Институт за сточарство у прилици је да понуди конзумна јаја, месо и месне производе из сопственог затвореног ланца производње „од њиве до трпезе“ са врхунском контролом квалитета процеса производње и крајњих производа.
Поседујемо заокружен производни ланац од њиве до трпезе у коме се налази : ратарска производња (350 ха обрадивих површина), фарме ( свињарска, овчарска, говедарска и фарма кока носиља), кланица и прерада меса, лабораторије за контролу квалитета и здравствене исправности производа као и врхунске стручњаке из разних области пољопривредне производње.
Кланица је експериментално/занатског типа, производе се висококвалитетни производи у малим серијама, а на тржишту је присутна са производним програмом биолошки вредне хране: свеже месо, полутрајни производи, трајни производи, производи по специјалним технологијама Института.
Свеже свињско свих категорија, као и месне прерађевине од свињског и јунећег меса су у потпуности пореклом из Републике Србије и означене су по правилнику посебном графичком ознаком – ПОРЕКЛОМ ИЗ СРБИЈЕ.
КОНТАКТ – КОМЕРЦИЈАЛНА СЛУЖБА
Шеф за комерцијалне и маркетиншке послове
Михајло Воркапић, дипл. инж.
+381(0)11/3192-692; +381(0)64/8291-212