Institut za stočarstvo u prilici je da ponudi konzumna jaja, meso i mesne proizvode iz sopstvenog zatvorenog lanca proizvodnje „od njive do trpeze“ sa vrhunskom kontrolom kvaliteta procesa proizvodnje i krajnjih proizvoda.
Posedujemo zaokružen proizvodni lanac od njive do trpeze u kome se nalazi : ratarska proizvodnja (350 ha obradivih površina), farme ( svinjarska, ovčarska, govedarska i farma koka nosilja), klanica i prerada mesa, laboratorije za kontrolu kvaliteta i zdravstvene ispravnosti proizvoda kao i vrhunske stručnjake iz raznih oblasti poljoprivredne proizvodnje.
Klanica je eksperimentalno/zanatskog tipa, proizvode se visokokvalitetni proizvodi u malim serijama, a na tržištu je prisutna sa proizvodnim programom biološki vredne hrane: sveže meso, polutrajni proizvodi, trajni proizvodi, proizvodi po specijalnim tehnologijama Instituta.
Sveže svinjsko svih kategorija, kao i mesne prerađevine od svinjskog i junećeg mesa su u potpunosti poreklom iz Republike Srbije i označene su po pravilniku posebnom grafičkom oznakom – POREKLOM IZ SRBIJE.
KONTAKT – KOMERCIJALNA SLUŽBA
Šef za komercijalne i marketinške poslove
Mihajlo Vorkapić, dipl. inž.
+381(0)11/3192-692; +381(0)64/8291-212